De Kroon Rijssen's Uitgebreide Buffetassortiment

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 13:52

De Kroon Rijssen's Uitgebreide Buffetassortiment

Bij De Kroon Rijssen draait alles om smaakvolle ervaringen en gastvrijheid. Als je op zoek bent naar een uitgebreid buffet voor een speciale gelegenheid of gewoon een heerlijke maaltijd met vrienden en familie, dan ben je bij De Kroon Rijssen aan het juiste adres. In deze blog presenteren we met trots ons gevarieerde buffetassortiment, inclusief een hapjesbuffet, standaardbuffet, Italiaans buffet, luxe buffet, en zelfs de mogelijkheid om je eigen buffet samen te stellen. Bovendien bieden we de flexibiliteit om het buffet te laten bezorgen of in ons restaurant te bestellen.

Hapjesbuffet voor €12,95 p.p.:

Voor een gezellig samenzijn of een informele bijeenkomst biedt ons hapjesbuffet de perfecte keuze. Voor slechts €12,95 per persoon geniet je van een scala aan heerlijke hapjes, zoals mini-gehaktballetjes, sparreribskluifjes, diverse warme hapjes, en meer. Dit buffet is ideaal voor een feestelijke ambiance waarbij gasten kunnen genieten van diverse smaken en texturen.

Standaardbuffet voor €18,95 p.p.:

Ons standaardbuffet is een populaire keuze voor grotere groepen en gelegenheden. Voor slechts €18,95 per persoon kunnen gasten genieten van een uitgebreid assortiment gerechten, waaronder diverse vleesgerechten, verse salades, warme bijgerechten en verrukkelijke desserts. Dit buffet biedt voor ieder wat wils en garandeert een smaakvolle en voldoening gevende ervaring.

Italiaans buffet voor €14,95 p.p.:

Als je een liefhebber bent van de Italiaanse keuken, dan is ons Italiaanse buffet de ideale keuze. Voor slechts €14,95 per persoon word je ondergedompeld in de smaken van Italië. Denk aan heerlijke pasta's, verse salades, ambachtelijk bereide pizza's en traditionele Italiaanse broodjes. Dit buffet is perfect voor een gezellige avond met vrienden of een informele bijeenkomst waarbij je je gasten wilt verwennen met de authentieke Italiaanse keuken.

Luxe buffet voor €24,95 p.p.:

Voor een buitengewone culinaire ervaring biedt ons luxe buffet een scala aan verfijnde gerechten. Voor €24,95 per persoon geniet je van een exclusieve selectie van luxe vlees- en visgerechten, heerlijke salades, een lekker soepje, en meer. Dit buffet is perfect voor speciale gelegenheden waarbij je gasten wilt trakteren op een onvergetelijke en luxe culinaire ervaring.

Lunchbuffet v.a. €20,- p.p.:

Bij De Kroon Rijssen kun je ook genieten van een uitgebreid lunchbuffet. Begin je middag met een heerlijke selectie van broodjes, soepen, salades en warme gerechten.

Ons lunchbuffet is perfect voor een smakelijke en ontspannen lunchervaring, of je nu met collega’s, vrienden of familie bent.

 

Een buffet bestellen of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op :

0636115985

info@dekroonrijssen.nl

of kom langs onder het genot van een heerlijk kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Restaurant De Kroon Rijssen,

Royaal Genieten!