Zomerse verwennerij bij De Kroon in Rijssen: cocktails, buffetten en terrasgenot

Gepubliceerd op 11 mei 2023 om 13:37

De zomer staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van het mooie weer en de lange dagen. Bij De Kroon in Rijssen kan je deze zomer genieten van heerlijke cocktails, uitgebreide buffetten op jou locatie naar keuze en ons heerlijke terras. Lees snel verder voor meer informatie.

Nieuwe cocktailkaart

De Kroon in Rijssen is momenteel druk bezig met het samenstellen van een nieuwe cocktailkaart, speciaal voor de zomer. We hebben een aantal verfrissende en zomerse cocktails toegevoegd, die perfect zijn om van te genieten op ons terras. Denk bijvoorbeeld aan een zomerse Gin-tonic met een schijfje komkommer of een Mojito met verse munt.

Uitgebreide buffetten

De zomer is ook de perfecte tijd om te genieten van een uitgebreid buffet bij De Kroon. Van een BBQ-buffet tot een Italiaans buffet, er is keuze genoeg. Onze buffetten zijn samengesteld met de beste ingrediënten en worden geserveerd met verschillende bijgerechten en sauzen. Zo kan je genieten van een heerlijke maaltijd met vrienden en familie, zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan.

Heerlijk terras

Naast onze heerlijke cocktails en uitgebreide buffetten, hebben we bij De Kroon ook een prachtig terras waar je kunt genieten van het mooie weer. Het terras is ruim opgezet en biedt genoeg zitplekken voor groepen groot en klein. Zo kan je lekker buiten eten, drinken en ontspannen in een mooie groene omgeving.

De Kroon in Rijssen

De Kroon in Rijssen is een unieke locatie, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes in een sfeervolle omgeving. Onze chef-kok en zijn team staan garant voor smaakvolle heerlijke gerechten, bereid met de beste ingrediënten. Het maakt niet uit of je nu komt voor een uitgebreid diner, een snelle lunch of gewoon een drankje op ons terras, bij De Kroon in Rijssen ben je altijd welkom.

Of je nu kiest voor een buffet, een cocktail of gewoon een gezellige middag op ons terras, bij De Kroon in Rijssen kan je optimaal genieten van de zomer. Dus kom langs en maak er een onvergetelijke zomer van!

Wacht niet langer en plan je zomerse uitjes bij De Kroon in Rijssen. We heten je graag welkom op ons heerlijke terras!